Kuuban matkasta sarjavoitto vuoden kuvakirjakilpailussa

Voitin matkakirjani avulla vuoden kuvakirjakilpailun Ifolorin järjestämässä kilpailussa.
Upea homma! Sain aurinkomatkojen matkalahjakortin, joka tuli kyllä täysin oikeaan kotiin. Käytän sen tulevaan Kroatian reissuuni.

Sarjavoittaja
Kuvakirjoja teen vuosittain. Niitä onkin jo kertynyt muutamia hyllyyn. Olen tarkka siitä, että ne ovat samanlaisia, ettei hyllyihin ei tule liikaa sävyjä.

Matkojeni lisäksi olen tehnyt muutamia taidekirjoja ja portfolioita vuoden aikana otetuista kuvista.
Kuvakirjan tekeminen on erittäin helppoa designer-ohjelman kanssa.
Kirjahyllylläni ( kuvasta poiketen) on aina viimeisin kirja aitiopaikalla, jolloin vieraat voivat tutustua aina uusimpaan teokseeni helposti. Pidän kotonani vaihtuvaa 'kirjanäyttelyä'. Kun kaikki kirjat ovat samanlaisia, niitä on kiva pitää esillä.


Kuvakirjoja
 Portfolioihini sisällytän vuoden aikana otettuja kuvia. Sinne ja Takaisin - Uusi-Seelanti, kertoo minun suuresta unelmastani matkustaa Uuteen-Seelantiin ja tietty matkastamme. Kiersimme paljon Uudessa-Seelannissa, joten materiaalia tuli helposti. Nyt olen palaamassa sinne takaisin joten varmasti materiaalia tulee taas yhden kirjan verran. Ifolorin mattajulisteet ovat myös erinomaisia. Niitä voi laittaa seinälle ilman lasia. Mattapinta ei heijasta ja kestää myös sormenjäljet.


Sinne ja takaisin - Uusi-Seelanti

Voit lukea 'Matkahullun päiväkirjasta' eli voitostani täältä. Voit selata koko kirjan tästä.

Valokuvia tuli paljon Kuuban matkalta. Paikka oli upea. Tutustu Kuubaan matkaani täältä.


You Might Also Like

0 kommenttia